Haberler

KoHHA-DER ilk genel kurul toplantımızı Ankara dernek genel merkezimizde gerçekleştirdik.
🍬
Başta bugünlere gelmemizi sağlayan değerli Hocamız, KoHHA-DER kurucu başkanımız Doç. Dr. Hüseyin Demirbilek olmak üzere, katılım sağlayan tüm üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; yeni yönetim ve denetim kurullarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.
🍭
25 Aralık 2023
Yurtdışından temin edilen ilaçlarımızın tedarikinde yaşanan problemleri ve son gelişmeleri görüşmek üzere değerli Hocamız, KoHHA-DER kurucu başkanımız Doç. Dr. Hüseyin Demirbilek ve KoHHA-DER kurucu başkan yardımcımız Naz Aksan ile Türk Eczacıları Birliği’ni ziyaret ettik.
🍬
Yurtdışı İthal İlaç Birimi’nden Tayfun Bey ile yaptığımız görüşmede, ilaç teminindeki son durumu ve süreci hızlandırmak adına yapılabilecek girişimleri konuştuk.
🍭
TEB’e ve Tayfun Bey’e yardımları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.
🍬
16 Ağustos 2023
Değerli Hocamız Doç. Dr. Hüseyin Demirbilek’in katılımlarıyla KoHHA Organizasyonu 7. Aile Toplantısını gerçekleştirdik.
🍬
Değerli ailelerimizin de katkılarıyla güzel ve verimli geçen toplantımızda, konjenital hiperinsülinizmi, yaşadığımız problemleri ve çözüm önerilerini konuştuk.
🍭
Katılım gösteren, katkı sunan herkese tekrar teşekkür ederiz.
🍬
29 Mayıs 2023
Uluslararası Konjenital Hiperinsülinizm Organizasyonu CHI’nin (Congenital Hyperinsulinsim International)her sene düzenlediği aile konferansı (Congenital Hyperinsulinism Family Conference), 2022 yılında 16-18 Eylül tarihleri arasından Roma İtalya’da gerçekleştirildi.
🍬
Dünyanın dört bir yanından KHI konusunda önde gelen uzmanlar ile KHI ailelerinin bir araya geldiği bu konferansta, değerli Hocamız Doç. Dr. Hüseyin Demirbilek konuşmalarıyla yer aldı. Değerli Hocamızın Türkiye’de konjenital hiperinsülinizmin durumunu ve KoHHA olarak yaptıklarımızı, hedeflerimizi ve umutlarımızı paylaştığı konferansta, diğer katılımcılardan çok güzel geri dönüşler alındı. CHI kurucusu Julie Raskin ile Zoom üzerinden CHI International ve KoHHA olarak ortak aile toplantısı yapılması yönünde görüş birliğine varıldı.
🍭
Değerli katılımlarıyla bizlere uluslararası platformda sesimizi duyurma şansı tanıyan sevgili Hocamıza teşekkür ederiz.
🍬
22 Eylül 2022